DJ Botez Bucuresti, Vivel Sound & Music

Orice eveniment reusit, fie ca e vorba de nunta, botez, sau petrecere, depinde in mare masura de ambianta muzicala, de calitatea sunetului si de jocul de lumini.

Organizarea unui eveniment, chiar daca este vorba de un botez, restrans sau nu, poate fi o sarcina destul de dificila. Planificarea la Biserica, rezervarea la restaurant, invitatiile pentru familie si prieteni, rezolvarea micilor detalii care pot fi sarea si piperul in ziua respectiva, sunt mari consumatoare de resurse, atat fizice cat si materiale. Gasirea unui DJ profesionist pentru botez care se va ocupa de petrecerea de la restaurant, este, pe langa serviciile foto, una din cele mai importante intreprinderi.

Eu il cunosc pe DJ Vivel de la Vivel Sound & Music Consult. Profesionist cu mare experienta, un veteran al mixurilor, fost rezident la Disco Herastrau in perioada 1992-2004. Trece cu foarte mare usurinta prin toate stilurile de muzica, de la rockul anilor ’70-’80 pana la R&B, clubbing, alternativ, latino si chiar si folclor traditional romanesc, genuri muzicale din care creeaza mixul ideal pentru orice public.

“Profesorul” cum i se mai spune, este mentorul multor DJ ce activeaza in domeniu si liderul echipei de DJ de la Vivel Sound & Music. Se prezinta la orice eveniment cu instalatie de sunet de exceptie, Dynacord, pupitru Pioneer ProDJ si schela de lumini Martin fiind, in opinia mea, una dintre cele mai bune alegeri pe care le puteti face pentru petrecerea de la restaurant. Ca sa nu mai vorbesc de bunul simt si modestia acestuia, calitati care se intalnesc in zilele noastre destul de rar.

Cand vine vorba de DJ la Botez, recomand cu toata caldura echipa Vivel Sound & Music Consult, daca vreti sa aveti un sunet de exceptie si o atmosfera de nota 10. Muzica este cheia distractiei, lasati amanuntele pe seama DJ-ului!

DJ Botez Bucuresti

Vivel Sound & Music Consult